Qui som

Carteling és una empresa amb més de 10 anys d'experiència en el ram de la fabricació de senyalització,

Vam començar com qualsevol autònom en una petita cambra, i ara tenim un ampli local que ens permet atendre les comandes ràpida i còmodament. Tenen a la seva disposició tot tipus de cartells i adhesius, totalment personalitzables, en mida i suport.

Sempre que tenim una estona lliure, ens posem a inventar o desenvolupar nou cartells, productes, i nous dissenys, intentant amb això poder oferir productes millors i amb major qualitat.

Fem qualsevol tipus de cartell amb el pictograma i la llegenda que necessiti. Si no troba el que busca en el nostre catàleg, contacti amb nosaltres.

Nuestros cartelesMuestra de nuestras tarjetas, las hacemos nosotros tambiénMuestra de un cartel grande

 

Seguretat SSL, les seves compres segures amb HTTPS

 

Els llocs protegits per QuickSSL utilitzen certificats SSL de 256 bits, oferint per tant el màxim nivell possible de xifrat o seguretat. Això implica que pot estar segur que les comunicacions entre el seu navegador i els servidors Web d'aquest lloc són privades i segures.

Aquest protocol és indispensable en botigues i bancs. Llocs que permeten realitzar transaccions a través de la xarxa. L'utilitza Gmail, Google, fins i tot Facebook. HTTPS o 'Protocol segur de transferència d'hipertext'. És com posar-li sobre a la postal de dades que transmetem diàriament a través de la xarxa. Es mostra en forma de cadenat a la barra d'adreces del navegador, oa les versions més recents, amb un canvi de color del fons d'una part d'aquesta mateixa barra


Cistella

Cistella buida

0,00 € Enviament

Gasta 75,00 € més per tenir els ports gratis.

0,00 € Total

+ IVA

Novetats