Condicions d'ús

1. Consideracions prèvies

Aquestes condicions legals regulen l'ús legal permès de la pàgina amb URL "http://www.carteling.com" propietat de l'empresa Carteling.com. marca registrada y propiedad de Mayantigo Marrero Escobar 78699664N con Sede en Madrid C/Agaba 17C Loc. 2 28019 Madrid y Sede Tenerife C/El Rey y La Reina 18 38205 - La Laguna - Tenerife.

2. Propietat Intel·lectual i industrial

Els textos, imatges, logotips, signes distintius, sons, animacions, vídeos, codi font i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat de Carteling.com, o disposa en el seu cas, del dret d'ús dels mateixos, i en aquest sentit són obres protegides per la legislació de propietat intel • lectual i industrial vigents. Qualsevol transmissió, distribució, reproducció emmagatzematge, total o parcial, dels continguts emmagatzemats en aquesta web, queda expressament prohibit excepte previ i exprés consentiment del titular. No obstant això, els usuaris podran dur a terme la reproducció emmagatzematge dels continguts del website pel seu ús personal, quedant expressament i terminantment prohibida la reproducció d'elements o continguts d'aquest website, realitzats amb ànim de lucre o fins comercials.

3. Condicions d'Accés.

Aquestes condicions generals regulen l'accés i utilització de la web Carteling.com que el propietari de la web posa gratuïtament a disposició dels usuaris d'Internet. L'accés a la mateixa implica la seva acceptació sense reserves. La utilització de determinats serveis, compra de productes, participació en promocions o ofertes en aquest lloc es regiran, a més, per les condicions particulars previstes en cada cas, les quals s'entendran acceptades pel mer ús d'aquests serveis. Carteling.com, es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la Web, de la configuracióny presentació d'aquesta, de les condicions d'accés , condicions de contractació. etc. L'empresa responsable de la web no garanteix la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés a la pàgina o al seu contingut, ni que aquesta es trobi actualitzada o lliure de virus ni de qualsevol altre element en la que puguin produir alteracions en seu sistema informàtic. Carteling.com declina qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual amb la persona o empresa que faci ús d'ella i tingués perjudicis de qualsevol naturalesa ocasionats per virus informàtics o per elements informàtics de qualsevol tipus. El titular del web no respondrà de cap conseqüència, dany perjudici que poguessin derivar de l'ús inconsentit de la informació continguda en la mateixa o dels derivats dels serveis i opinions efectuats per tercers.

4. Responsabilidad per Links

L'empresa responsable de la pàgina web, declina qualsevol responsabilitat pels serveis i / o informació que es presti en altres pàgines enllaçades amb aquesta web. Carteling.com no controla ni exerceix cap tipus de supervisió quan inclou l'enllaç a les mateixes, amb la creença que aquests continguts acaten la legislació aplicable. No obstant això, la utilització de Links a altres pàgines no suposa de cap manera responsabilització ni es apropiació del contingut de les mateixes sense que es produeixi tasca alguna de supervisió ni aprovació dels canvis o informacions que es realitzin en elles. Aconsellem als visitants de les mateixes a actuar amb prudència i consultar les eventuals condicions legals que s'exposin en aquestes webs. Carteling.com no respon ni es fa càrrec de cap tipus de responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin relacionar-se amb el funcionament, disponibilitat i continuïtat dels llocs enllaçats.

5. Transport i enviament de mercaderia:

Carteling.com, en la majoria dels casos crea i fabrica tots els seus productes. Això requereix un temps que generalment no sol sobrepassar els dos o tres dies, després dels quals enviem la mercaderia per paqueteria. Pel que si en revisar la teva comanda veus que es troba en la situació "peraparando demanat" un Diao dos, no et preocupis, estarem probablement en procés de fabricació.

6. Sobre pagaments:

Els mitjans de pagament paypal i amb targeta de crèdit poden trigar uns minuts des que fas el pagament fins que el sistema els fa efectius i per tant els mostra com pagats. Per contra la transferència bancària ha de ser comprovada manualment, i depenent del banc, una transferència pot demorar entre tres i cinc dies.

Per a qualsevol consulta o aclariment no dubtis en comunicar-te amb nosaltres utilitzant el formulari de contacte

7.Protecció de dades:

En compliment del que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i els seus reglaments de desenvolupament, Carteling.com li informa que les dades de caràcter personal proporcionades a través dels formularis de registre, quedaran incorporades a un fitxer per al seu tractament automatitzat, amb la finalitat de prestar i oferir els nostres productes, serveis i promocions, concedint-se per tant el consentiment exprés per a la recepció de comunicacions comercials per via electrònica en els estrictes termes que es recullen en les presents condicions legals. Les dades recollides són emmagatzemades en un fitxer inscrit a l'Agència de Protecció de Dades, sota la confidencialitat i mesures de seguretat legalment establertes, no essent cedides ni compartides amb empreses ni entitats alienes al responsable legal de la web www.Carteling.com. Igualment volem informar que podrà exercir els drets d'accés, cancel.lació, rectificació o oposició, contactant amb nosaltres a través del formulari de contacte d'aquest web o bé trucant al telèfon 922.105 493. També pot enviar la sol·licitud per correu postal a carteling.com C/El Rey y la Reina nº18  -38205 - San Cristobal de La Laguna - Santa Cruz de Tenerife