Prohibit personalitzable sol text

Cartell personalizable fons blanc disponible en PVC, adhesiu i diverses grandàries. Escrigui el missatge que que desitgi que aparegui en el cartell.

Nosaltres ordenarem el text que escrigui perquè s'ajusti al cartell.

Més detalls

4,75 €

+21% IVA
5,75 €
+7% IGIC
5,08 €

DTO;
Personalitzar

Com personalitzar el seu cartell

 1. Introduïu el text que voleu posar en el seu cartell.
 2. Feu clic al botó Guardar.
 3. Afegeix la teva signe en la cistella prement sobre el botó -Afegir a la cistella-
Text

loader

Senyal genèric, vàlida per a senyalitzar tallers, fàbriques, empreses, magatzems, i tot tipus de negocis o llocs on sigui necessari. Disponibles en vinil adhesiu o en suport de Polietilè o PVC de 1mm de grossor.

Mostra de les nostres senyals

Els cartells

Els cartells que fabriquem es fan sobre un suport de PVC, (polivinil) Blanc de 0.7mm de gruix. És un material semirígid i resistent en intempèrie. Per exemple és el mateix material amb què es fabriquen les targetes de crèdit.

Sobre el PVC s'imprimeix directament el disseny escollit per vostè del nostre catàleg o bé a petició qualsevol altra impressió. En alguns casos, depenent del disseny, de la quantitat o de la mida, solem adherir vinil adhesiu imprès al PVC sense que això impliqui menor qualitat o durabilitat.

Posteriorment se li dóna una capa de laca (vernís) transparent que dóna major resistència i durabilitat.

Aquests cartells tenen una durada il limitada en interiors i una durada estimada de 3 a 5 anys en exteriors.

Poden adherir-se sobre qualsevol superfície sempre amb l'ajuda d'adhesius plàstics com la silicona, cola de cua o "No més claus", o bé cintes de doble cara. Fàcil trobar a qualsevol ferreteria o gran superfície.

No recomanem en cap cas el perforar o cargolar els cartells que poden quedar danyats.

Els adhesius

Els adhesius es fabrincan sobre vinil Avery autoadhesiu. Com a exemple aquest adhesiu és el que s'utilitza en la retolació de vehicles, camions o en els cartells lluminosos d'establiments.

Adhesius són altament resistència i durabilitat. S'imprimeix directament sobre el disseny de materials de la seva elecció.

Com bé indica el nom del material és autoadhesiu, vol dir que després de retirar el material suport és possible adherir l'adhesiu sobre qualsevol superfície plana. No és possible enganxar aquests vinils sobre parets de gotejat, parets de guix o similars. Sempre serà necessari una superfície neta i preferiblement polida, com vidres, metall, metacrilat, fustes polides i envernissades, ceràmica llisa etc.

Les nostres senyals mides

Aquests són les mides més comuns dels nostres signes

Si voleu que un altre no dubti en fer-nos saber

Tenim un departament exclusiu dedicat al disseny i fabricació d'adhesius i cartells d'índole laboral, sempre seguint les directrius de la legislació vigent sobre senyalització.

Les normes que regulen la senyalització vertical són:

 • RD 485/1997
 • RD 486/1997
 • UNE 23033/1981
 • LLEI ORGÀNICA 15/1999, DE PROTECCIÓ DE DADES en el cas dels cartells de Videovigilància.

Tots els nostres cartells es fabriquen seguint les pautes que marca aquesta normativa. Encara que no cal que portin imprès el seu compliment en el propi cartell.

Els cartells informatius s'adeqüen més a regles estètiques que a normativa de l'administració. Pel que si vostè necessita un cartell més adequat a la seva decoració no dubti en consultar amb nosaltres.

Els cartells fotoluminiscents compleixen amb les normatives:

 • RD 485/1997 sobre senyalització de seguretat.
 • RD 486/1997 sobre llocs de treball.
 • RD 685/2006 sobre seguretat en túnels de carretera.
 • CTE 2006 (aprovat per RD 314/2006 i modificat per RD 1371/2007)
 • RSCIEI 2003 (aprovat per RD 2267/2004)

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: